Adtech

13 Mayıs 2008 Salı

Windows Live Messenger 8.5 TR İndir , Download

MSN Messenger 8.5, gelecek adıyla Windows Live Messenger. MSN Messenger adına artık veda ediyoruz, bay bay diyoruz. MSN Messenger sadece Windows Live Messenger desteklemeyen Windows XP altı İşletim sistemlerinde kullanılabilecek hale geldi.Windows XP üstüysa işletim sisteminizin Windows Live Messenger Kullanmalısınız .

İşte! 21 Yüzyılın müthiş muhteşem MSN Messenger'ı. Messenger ile alakalı sevdiğiniz HERŞEYE (kişi listeniz, ifadeleriniz,doostalarını,askerdeki abileriniz,arkadaşlarınızla anında iletişim) Ayrıca, bağlanmanın ve fotoğraf (ve video, başka şeyler yollamanın) paylaşmanın yeni müthiş yolları var. Her zamanki gibi, Messenger'ı karşıdan yüklemek ve çoğu özelliğini kullanmak Bu sürümde ücretsiz.Kaçırmamalısınız.. Messenger Plus Live uygulamasını sisteminize kurarak birçok özelliğinden yararlanılabilir hale getirebilirsiniz. ve Live Messenger programını çoklu oturum olarak kullanabilirsiniz.

Live Messenger kurulumu indirmiş olduğunuz dosya tarafından otomatik olarak yapılacaktır. Kurulum sırasında sadece Messenger kutucuğunu işaretlemeniz ve yüklemeye ekle'yi tıklamanız Live Messenger için yeterlidir.
Hayırlı Yüklemeler Kullanımlar
Alan RazıSatan Razı...

inndir.com , www.indir.com , www.inndir.com , wwwinndircom , bedava indir , bedava download , free download , indirmek istiyorum

Hiç yorum yok:

programı,oyunu,oyunları,indirt,inndircom,indirin,indirmek istiyorum,indir.com,indir programını,oyununu,porgramını,